Vdihni življenje s polnimi pljuči

Avtor Jadranka Smiljić

Knjiga #6/52: Vdihni življenje s polnimi pljuči

Avtorica: Manca Izmajlova

Rdeča nit knjige pa je povrnitev kvalitetnega, polnega dihanja s pomočjo Ruske dihalne telovadbe.

“Kako začeti novo življenje? Treba je vdihniti in dihati.”

Imela sem to čast da sem bila na predstavitvi njene knjige v naši Knjižnica Ksaverja Meška Slovenj Gradec: KSG, kjer nam je najprej zapela mojo najljubšo arijo.

Solze so tekle po mojih licih, ganjena, da sem lahko bila prisotna taki mojstrovini. Moja mala skrivnost je, da obožujem opero. Glasba je lahko mogočno terapevtsko orodje. S glasbo lahko naša čustva, ki jih tako skrivamo v globini pridejo na površje, ko si najmanj želiš ali misliš in se jokaš v pričo ostalih prisotnih … enostavno nisem mogla zadržati solze.

Poleg njenih pevskih sposobnostih nam je predstavila njeno knjigo Vdihni s polnimi pljuči, katero sem z velikim veseljem vzela v roke in me ni razočarala.

Na spletni strani, kjer lahko kupite njeno knjigo Vdihni življenje s polnimi pljuči, piše da boste knjigo prebrali knjigo na mah, s to izjavo se 100% strinjam. Knjiga je poučna in prežeta z mnogimi koristnimi nasveti za zdravo in kakovostno življenje.

Rojstni dan praznujemo, ne na dan, ko smo bili spočeti, ne rojstni dan praznujemo, na dan, ko smo prvič zajeli zrak in naredili prvi vdih. Kako pomembno je kako se spet naučiti pravilno dihati si lahko preberete v njeni knjigi.

Na začetku imate opisano Rusko dihalno telovadbo in tudi vaje so prikazane v sličicah. Na njeni spletni stari Dihalna telovadba, si lahko tudi zakupite njen spletni tečaj in se naučite ponovno pravilno dihati in zadihati uspešno v svoje veličastno življenje.

Kaj je ruska dihalna tehnika?

Ruska dihalna tehnika temelji na prepričanju, da večina ljudi diha preveč in prehitro, kar vodi v številne zdravstvene težave.

Glavni cilj ruske dihalne tehnike je optimizirati dihanje in povečati količino kisika, ki ga telo absorbira. Tehnika se osredotoča na upočasnitev in zmanjšanje globine dihanja ter zadrževanje diha po izdihu. S tem se doseže povečanje koncentracije ogljikovega dioksida v pljučih, kar pomaga pri sprostitvi gladkih mišic dihalnih poti in izboljšuje dihalno funkcijo.

Ruska dihalna tehnika se uporablja za zdravljenje različnih stanj, vključno z astmo, kronično obstruktivno pljučno boleznijo (KOPB), alergijami, nespečnostjo, anksioznostjo in drugimi dihalnimi težavami. Prav tako se uporablja kot pomoč pri obvladovanju stresa in izboljšanju splošnega počutja.

Pri izvajanju ruske dihalne tehnike je pomembno, da se zavedate svojega dihanja in se osredotočite na počasno, globoko in enakomerno dihanje skozi nos. Metoda vključuje tudi zadrževanje diha po izdihu za določen čas, da se poveča nivo ogljikovega dioksida v telesu.

Vse to in še več boste izvedeli v knjigi.

Drugi del knjige pa me je presenetil. Saj je poln direktnih nasvetov za boljše življenje.

Kar je mene presenetilo, da tako direktno, vendar z najboljšim namenom deli nasvete kaj pomeni zdravo in kvalitetno življenje.

Slovenija je obdarjena z mnogimi dragulji in diamanti. In eden izmed teh diamantov je Manca Izmajlova, ki trenutno uživa v svoji vlogi mame tretjič. Vse dobro ji želim in upam, da bo kreirala še kakšno knjigo.

Hvala, ker ste se posvetili branju članka. Vabljeni, da nadaljujete z raziskovanjem spletne strani, kjer boste našli še več zanimivih vsebin. Upam, da sem vas navdušila in boste vzeli knjigo v roke. Kdor bere knjige živi tisoč življenj.

S hvaležnostjo Jadranka Smiljić

You may also like

Želimo vas obvestiti, da naša spletna stran uporablja piškotke, da vam zagotovimo najboljše virtualno doživetje! Sprejmi Preberi več